Bolognai spagetti
( 4 fő részére)
Hozzávalók:
20dkg Sertéscomb (lehet helyettesíteni bármilyen hússal)
20dkg Sárgarépa
5dkg Vöröshagyma
5dkg Sűrített paradicsom
1 evőkanál Olaj
1 csipet Só
1csipet Bazsalikom
1csipet Oregánó
20dkg Durum spagetti
10dkg Trappista sajt
Elkészítés:
A vöröshagymát felaprítjuk, a sárgarépát nagylyukú reszelőn lereszeljük, a húst ledaráljuk.
A hagymát megfonnyasztjuk, rátesszük a sárgarépát és a húst. Sózzuk, fűszerezzük. Belekeverjük a sűrített paradicsomot. Felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje és készre pároljuk.
A tésztát kifőzzük és a megfőtt raguval összekeverjük. Reszelt sajttal tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!