Bolognai spagetti ( 4 fő részére)

Hozzávalók:

20dkg Sertéscomb (lehet helyettesíteni bármilyen hússal)

20dkg Sárgarépa

5dkg Vöröshagyma

5dkg Sűrített paradicsom

1 evőkanál Olaj

1 csipet Só

1csipet Bazsalikom

1csipet Oregánó

20dkg Durum spagetti

10dkg Trappista sajt

Elkészítés:

A vöröshagymát felaprítjuk, a sárgarépát nagylyukú reszelőn lereszeljük, a húst ledaráljuk.

A hagymát megfonnyasztjuk, rátesszük a sárgarépát és a húst. Sózzuk, fűszerezzük. Belekeverjük a sűrített paradicsomot. Felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje és készre pároljuk.

A tésztát kifőzzük és a megfőtt raguval összekeverjük. Reszelt sajttal tálaljuk.

Jó étvágyat hozzá!